..... Inici | Ràdio | Recerca

Manifestació a Barcelona contra el racisme institucional

by 10:28 0 comentaris

L’Assemblea Antiracista de Barcelona convoca a la manifestació CONTRA EL RACISME INSTITUCIONAL i en record de Lucrecia Pérez i les víctimes mortals del racisme a l'estat eapanyol, que també tindrà lloc a Madrid, València, Saragossa i Bilbao.

El 13 de novembre de 1992 – fa 26 anys – Lucrecia Pérez, una dona dominicana de 32 anys, va ser assassinada a una discoteca per uns homes encaputxats, dels quals un era un Guàrdia Civil. Va ser el primer assassinat racista reconegut com a tal per part de l’aparell judicial de l’Estat espanyol.


Sabem que no va ser el primer ni l’últim. Aquest any ens manifestem per denunciar les morts de Mame Mbaye, assassinat per les polítiques de criminalització de la Venda ambulant; Manuel Fernández Jiménez, assassinat per les polítiques penitenciàries; o Mammadou Barry i Soufian Hinn, assassinats per les polítiques de desprotecció de l’infància migrant. No podem deixar de recordar les més de 500 persones assassinades per la política de fronteres europea i espanyola.

Per ells i per totes les vides amb les que el racisme ha acabat, convoquem a manifestar-nos aquest 11 de novembre a Barcelona.

Dia: Diumenge, 11 de Novembre del 2018
Lloc: Plaça Universitat, Barcelona, Catalunya
Hora: 17h
Info logística: Hi haurà declaracions a les 17:15h abans d'iniciar la manifestació
Contacte: Juan (633380172)MANIFESTACIÓN EN BARCELONA CONTRA EL RACISMO INSTITUCIONAL

La Asamblea Antirracista de Barcelona convoca a la manifestación CONTRA EL RACISMO INSTITUCIONAL y en recuerdo de Lucrecia Pérez y las víctimas mortales del racismo al estado español, que también tendrá lugar en Madrid, Valencia, Zaragoza y Bilbao.

El 13 de noviembre de 1992 – hace 26 años – Lucrecia Pérez, una mujer dominicana de 32 años, fue asesinada en una discoteca por unos hombres encapuchados, de los cuales uno era un Guardia Civil. Fue el primer asesinato racista reconocido como tal por parte del aparato judicial del Estado español.

Sabemos que no fue el primero ni el último. Este año nos manifestamos para denunciar las muertes de Mame Mbaye, asesinado por las políticas de criminalización de la Venta ambulante; Manuel Fernández Jiménez, asesinado por las políticas penitenciarias; o Mammadou Barry y Soufian Hinn, asesinados por las políticas de desprotección de la infancia migrante. No podemos dejar de recordar las más de 500 personas asesinadas por la política de fronteras europea y española.

Por ellos y por todas las vidas con las que el racismo ha acabado, convocamos a manifestarnos este 11 de noviembre en Barcelona.

Día: Domingo, 11 de Noviembre de 2018
Lugar: Plaza Universidad, Barcelona, Cataluña
Hora: 17h#dretshumans #discriminició # manifestacions #ElRacismeMata #PerUnaSocietatSenseRacisme #Barcelona #catalunya #concentracions #dretsdelspobles #racisme #migrants #agenda

DSAN

Developer