..... Inici | Ràdio | Recerca

XXV Setmana Cultural de Gràcia amb Síria | 23 nov. - 2 des.

by 10:11 0 comentaris

Del 23 de novembre al 2 de desembre del 2018 tindrà lloc la XXV Setmana Cultural de Gràcia amb Síria amb un programa d’activitats que tindran lloc als Centres Cívics del Coll i de la Sedeta, a l’Espai Jove la Fontana, a les Biblioteques Vila de Gràcia i Jaume Fuster, a la Llibreria cooperativa La Caníbal i a la Torna .

L’objectiu d’aquest programa cultural es donar a conèixer la capacitat de resistència i resiliència d’un poble que pateix una guerra des de fa gairebé 8 anys i que intenta mantenir la seva activitat social i cultural sota el foc de les bombes i la vulneració de drets humans.

Al programa que us annexo trobareu concerts, cinefòrum, espectacles de text i música, taules rodones, debats, exposicions entre d’altres activitats que ens aproparan la realitat del poble Sirià.

Us animem a que participeu i feu difusió d’aquestes activitats!

Salutacions cordials,


Programaciò




Del 23 de noviembre al 2 de diciembre de 2018 tendrá lugar la XXV Semana Cultural de Gràcia con Siria con un programa de actividades que tendrán lugar en los Centros Cívicos del Cuello y de la Sedeta, en el Espacio Joven la Fontana, en las Bibliotecas Vila de Gràcia y Jaume Fuster, en la Librería cooperativa La Caníbal y en la Vuelve.

El objetivo de este programa cultural es dar a conocer la capacidad de resistencia y resiliencia de un pueblo que sufre una guerra desde hace casi 8 años y que intenta mantener su actividad social y cultural bajo el fuego de las bombas y de la vulneración de derechos humanos.

En el programa que os anexo encontraréis conciertos, cinefòrum, espectáculos de texto y música, mesas redondas, debates, exposiciones entre otros actividades que nos acercarán la realidad del pueblo Sirio.

Os animamos a que participáis y hacéis difusión de estas actividades!

Programación


#barcelona #catalunya #diversidad #gratis #artistes #patrimonio #música #cultura #agenda #conferencies #barcelona #catala #dretsdelspobles #dretshumans #asia

DSAN

Developer