..... Inici | Ràdio | Recerca

Obra de teatre: 'Mexicatas' | 7 nov. - 12 des.

by 13:20 0 comentaris

Vuit actrius mexicanes ens expliquen, amb un especial sentit de l'humor, algunes gotes de drama, quatre o cinc cançons i un gran desplegament d'energia, les seves experiències (particulars i col·lectives) en el seu exili per terres catalanes. Ho fan a l'obra de teatre ‘Mexicatas’, que tindrà lloc a l'Escenari Joan Brossa, del Born de Barcelona (Carrer dels Flassaders, 40). Espectacle en espanyol.

En dotze escenes independents, de cort minimalista, les actrius, a través de les seves veus, de les seves paraules i dels seus cossos, intentaran comprendre com es viu Mèxic des d'una distància
no desitjada i com es veuen Catalunya des de la propera llunyania d'un desterrament agredolça
Aires, aromes, sorolls i espècies profundament mexicanes barrejades amb la suau brisa humida enganxosa i traïdora de la mediterrània.

Del 7 de novembre al 2 de desembre del 2018.

Fitxa artística

Dramatúrgia Sergi Belbel
Direcció Antonio Calvo
Actrius Merlene Avendaño, Lupe Cano, Esmeralda Elizalde, Ariadna Ferreira, Mónica Mar, Thania Paulinni, Marisol Salcedo i Nàdia Zúñiga
Disseny de so Jordi Bonet
Disseny de llum Kiko Planas
Construcció estructura altar Miquel Ruiz
Tècnic en gira Guillem Rodríguez
Producció i distribució Arnau Vinós

Activitats relacionades

–Dissabte 3 de novembre del 2018: tast de MEXICATAS al ‘Día de muertos’. Al Meeting Point de Creu Coberta (Carrer de la Creu Coberta, 26 -Metro: Plaça Espanya).

Més informació: ‘Mexicatas’


#cultura #barcelona #catalunya #teatre #mexic #america #agenda #catala

OBS

Developer