..... Inici | Ràdio | Recerca

Pareu de parar-me / Parad de pararme

by 13:02 0 comentaris

Des de la plataforma "Pareu de Parar-me. L'aparença no és motiu" (www.pareudepararme.org), coordinada per SOS Racisme però amb el suport i la participació de moltes més entitats (https://www.pareudepararme.org/manifest/#entitats), volem demanar-vos un cop de mà.

Estem realitzant un estudi sobre les identificacions policials racistes* i volem fer una crida perquè les persones afectades i/o testimonis comuniquin les seves experiències mitjançant aquest formulari (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXKagMAbN4UXg2yvyb0MjE_C36lrCJ-uSbAwu8_ZAJqzNdsQ/viewform).
*Començarem a estudiar el context de Catalunya, però la idea és desnormalitzar i visibilitzar una realitat present a tot l'Estat, així que tota informació, vingui d'on vingui, és útil.

Ens encantaria que poguéssiu incloure el banner que adjuntem amb el link del formulari (a dalt) en alguna web, notícia, correu, butlletí informatiu, vídeo, post o story d'Instagram, Facebook, Twitter... El que bonament se us acudeixi!

Si coneixeu altres oportunitats per difondre el formulari en format paper (https://www.paraddepararme.org/assets/img/Formulario_2_idiomas.pdf) o en altres formats (ex. falca radiofònica, video breu, etc) podeu escriure'ns a projectes@sosracisme.org o trucar-nos al 933010597 (demaneu per Kaire o Mònica)

Compartiu aquesta informació amb totes aquelles persones que considereu que poden aportar i difondre.

Moltíssimes gràcies pel vostre suport,



Desde la plataforma "Parad de pararme. La apariencia no es motivo" (www.paraddepararme.org), coordinada por SOS Racisme pero con el apoyo y la participación de muchas más entidades (https://www.paraddepararme.org/manifiesto/#entidades), queremos pediros vuestro apoyo.

Estamos realizando un estudio sobre las identificaciones policiales racistas* y queremos hacer un llamamiento a que las personas afectadas y/o testigos comuniquen sus experiencias mediante este formulario (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXKagMAbN4UXg2yvyb0MjE_C36lrCJ-uSbAwu8_ZAJqzNdsQ/viewform).
*Empezaremos a estudiar el contexto de Cataluña, pero la idea es desnormalizar y visibilizar una realidad presente en todo el Estado, así que toda información, sea de donde sea, es útil.

Nos encantaría que pudieráis incluir el banner que adjuntamos con el link del formulario (arriba) en alguna web, noticia, boletín informativo, video, post o story de Instagram, Facebook, Twitter... ¡Lo que buenamente se os ocurra!

Si conoceis otras oportunidades para difundir el formulario en formato papel (https://www.paraddepararme.org/assets/img/Formulario_2_idiomas.pdf) o en otros formatos (falca de radio, video breve, etc) podeis escribirnos a projectes@sosracisme.org o llamarnos al 933010597 (preguntad por Kaire o Mònica)

Compartid esta información con todas aquellas personas que creáis que pueden aportar y difundir.

Muchísimas gracias por vuestro apoyo,


Más información:
93 301 05 97
www.sosracisme.org
T: @SOSRacis
I: sosracisme_cat
Fcbk: SOS Racisme - Catalunya

redacció

Developer