..... Inici | Ràdio | Recerca

28 nov. | Roda de capoeira a Barcelona per commemorar el Mes de la Consciència Negra del Brasil

by 19:03 0 comentaris

L'Associació Cultural de Capoeira Angola Vadiaçao - Ponto de Memòria, de Barcelona, convida a tots els grups de Capoeira de Catalunya a participar a la roda de capoeira oberta en commemoració del Mes de la Consciència Negra del Brasil i en memòria de Zumbi dos Palmares. L'acte tindrà lloc el proper dimarts dia 28 de Novembre del 2017 a les 20 hores. Al Casal de Joves Palau Alòs (carrer Sant Pere Més Baix, 55 de Barcelona).

L'Asociación Cultural de Capoeira Angola Vadiação va ser constituïda com a tal a Barcelona al novembre del 2007, comptant per tant amb de 10 anys d'activitat. Els objectius i valors en els quals es sustenta la nostra associació són: a través de la pràctica de la Capoeira mantenir el patrimoni cultural afrobrasiler, divulgar els seus fonaments i promoure l'intercanvi cultural. Promoure discussions sobre els valors de matriu africana transmesos al Brasil i a Llatinoamèrica, tals com la veritat (continguda en la oralitat de les civilitzacions africanes), l'acció correcta (com la construcció de paisatges basada en els valores ideològics i socials, afavoridors de l'autoestima), la integritat (com la base de la construcció del que és nou) i la imatge del mestre de capoeira (com el preservador i propagador de la identitat cultural afrobrasilera), reprenent els aspectes socials i els valors humans de l'aprenentatge.

A més, contribuir al desenvolupament de l'esperit col·lectiu mitjançant la integració social cultural i esportiva, potenciant la presa de consciència personal dins d'un treball col·lectiu. La cooperació i l'intercanvi amb altres organitzacions i associacions, nacionals i internacionals, interessades en mantenir i difondre les cultures tradicionals en el nostre entorn pròxim. Per al compliment d'aquests objectius realitzem a Barcelona, un treball continuat que comprèn des de les classes de capoeira, complementades amb activitats i accions destinades a promoure la cultura popular i tradicional afrobrasilera, fins a jornades i trobades culturals, tallers de formació, seminaris, projectes socioculturals i educatius.


#musica #agenda #interculturalitat #brasil #america #catalunya #barcelona #integracio #migrants #intercultural #cultura #tradicions #entitats #catala


redacció

Developer