..... Inici | Ràdio | Recerca

Itacat Ràdio | Parlem sobre el BCN World Music Project

by 23:01 0 comentaris

Programa d'Itacat Ràdio dedicat al BCN World Music Project. La periodista Omaira Beltrán entrevista a Baishali Sarkar, Eweline Rodriguez i Diego Quintanilla, artistes i coordinadors del projecte. L'entrevista fou realitzada a Barcelona, a la seu del CIEMEN, el dia 16 de novembre del 2017.

Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirrumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT. 


Creus en el poder de la música com a instrument per al diàleg intercultural? Et encanten les músiques del món? Vols assistir a un diàleg musical entre diferents tradicions musicals? Si la resposta a aquesta pregunta és sí, et convidem al concert de BCN World Music Project: una iniciativa internacional que té com a objectiu unir, a través de la música, a les persones de diferents cultures i nacionalitats en nom del mutu enteniment i la convivència pacífica.

Donarem la volta al món de la mà de 12 músics i artistes de 7 nacionalitats diferents que cantaran en mallorquí, persa, ladino, italià, bengalí, turc, romaní, polonès, anglès, macedoni, àzeri i asturià. Junts donaran vida a un concert teatralitzat sobre la base del concepte del camí com a espai caracteritzat pel moviment i la fluïdesa i permeabilitat discursiva (d'històries, cançons, músiques i identitats) enfront de la rigidesa de les fronteres discursives i les ideologies estàtiques.

Aquest no és només un concert més sinó que un punt d'inflexió que pretén traçar ponts per sobre de la runa de prejudicis. Un fòrum de tolerància en què es donen cita artistes de diferents procedències per celebrar tot allò que ens uneix.

#videos #radio #interculturalitat #artistes #art #musica #festivals #fires #concerts #barcelona #catalunya #agenda #cultura #entrevistes #intercultural #solidaritat #catala #español

TRTRT

Developer