..... Inici | Ràdio | Recerca

Fins el 30 nov. | XIVa Mostra de Cinema Espiritual Catalunya. Cinema per al diàleg i la diversitat

by 10:25 0 comentaris


La XIVa Mostra de Cinema Espiritual Catalunya, que te lloc del 15 al 30 de novembre del 2017, acull 20 pel·lícules i un curtmetratge: destaquem el cicle dedicat a Terrence Malick a la Filmoteca; films dirigits per directors com Martin Scorsese o Mel Gibson; pel·lícules que fan visibles diferents tradicions religioses i d’altres que tenen com a fil conductor els grans aspectes que preocupen la humanitat: la vida i la mort, l’amor i la guerra, la llibertat, les malalties, els refugiats, la justícia i la solidaritat, etc.

El format cinefòrum permet la presència d’una seixantena d’especialistes en el món del cinema, professors universitaris, periodistes i membres de diferents confessions religioses, que presenten les pel·lícules i condueixen el debat posterior.

Les 69 projeccions previstes en 30 sales d’arreu del territori, repartides en 12 ciutats, posen de manifest any rere any l’èxit i la consolidació d’a quest certamen entre els principals festivals i mostres de cinema de Catalunya. D’altra banda, la celebració de la segona trobada de directors de festivals de cinema espiritual de tot el món i la participació enguany en el Religion Today Film Festival de Trento refermen el seu posicionament a nivell internacional.

Mes informació

#agenda #interreligiositat #projeccions #cinema #cultura #discriminacio #dretshumans #barcelona #catalunya #solidaritat #catala

OBS

Developer