..... Inici | Ràdio | Recerca

2 des. | Jornada per canviar la teva vida amb opcions més ètiques i sostenibles

by 20:09 0 comentaris


Dissabte 2 de desembre del 2017, d'11 a 15 h Desconneca’t del Capitalisme, instal·lat les alternatives! SETEM, la Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica i mésOPCIONSofereixen l’oportunitat de viure una Install Party d’alternatives al Centre Cívic Calàbria ( Carrer Calàbria, 66 de Barcelona), en el marc de la jornada "HAZ" de Greenpeace.

Com a consumidores, allò que triem afavoreix un model econòmic i social o un altre. Ara tenim opcions per canviar les coses: la Install Party comptarà amb la participació de mésOPCIONS, Som Energia (llum), Eticom-Som Connexió (telefonia), Arç Cooperativa (assegurances), Fiare i Oikocrèdit (finances ètiques), entre d'altres. També hi haurà una install party de programari lliure i una taula informativa del mapa col·laboratiu de l'economia solidària Pam a Pam. Membres de mésOPCIONS assessoraran els participants i ajudaran a fer la tramitació on-line dels serveis que es vulguin “instal·lar”. En poc temps es podrà entrar al recinte “connectat al capitalisme” i sortir amb les alternatives instal·lades.

QUÈ CAL PORTAR?

Dades bancàries i un document que acrediti la titularitat del compte.
L’última factura de llum o telèfon. Contracte de l'assegurança.
Un ordinador per a instal·lar-se programari lliure (feu abans una còpia del contingut del vostre ordinador).

Ajuda’ns a fer-ne difusió entre els teus amics i xarxes socials!

+ info: http://www.setem.org/blog/cat/catalunya/nova-install-party-d-039-alternatives-a-la-jornada-quot-haz-quot-de-greenpeace

#ecologia #sostenibilitat #agenda #catala #catalunya #barcelona #fires #tallers

TRTRT

Developer