..... Inici | Ràdio | Recerca

18 oct. | Festival Protesta | Hotel Cambridge, projecció i cinefòrum

by 10:16 0 comentaris


El Festival Protesta es presenta per primera vegada a Barcelona. El dimecres 18 d’octubre a les 20.30h al Cinema Zumzeig de Sants tindrà lloc la presentació del festival que anirà seguida de la projecció del film ‘Hotel Cambridge’, que comptarà amb un posterior cinefòrum amb Josep Granados, advocat de SOS Racisme Catalunya i Maria Dantas, jurista brasilera. Debatran sobre la discriminació que pateixen les persones refugiades i migrants en relació a l’habitatge.

PROGRAMA

20.30h: Presentació del Festival Protesta 2017. Parlaments de membres de l’organització i actuació musical d’Esmeralda Colette, acompanyada del guitarrista Joaquin Dolyenko. Accés lliure a la zona del bar.

21.00h: Projecció del film ‘Hotel Cambridge’ i cinefòrum. Aportació: 3 euros.

SINOPSIS ‘HOTEL CAMBRIDGE’

‘Hotel Cambridge’ (2015) és una pel·lícula documental que ens mostra la situació atípica del moviment brasiler dels sense sostre i els refugiats que ocupen un edifici abandonat al centre de São Paulo. La tensió diària provocada per l’amenaça de desnonament revela els drames quotidians, les situacions còmiques i els diversos punts de vista de les persones que ocupen l’espai.

Tràiler del film: https://youtu.be/0pPqaSkct8U

El Festival Protesta tindrà lloc a Vic del 20 al 28 d’octubre 2017.

Més informació: http://festivalprotsta.cat/ i al HT #Protesta2017

Esdeveniment al Facebook: https://www.facebook.com/events/1784000728559535


#Agenda #Racisme #Refugi #migració #catalunya #cultura #fires #premis #cinema #art #vic #barcelona #dretshumans #dretsdelspobles #refugiats #

OBS

Developer