..... Inici | Ràdio | Recerca

Controvèrsies públiques sobre els drets de grup per als musulmans a Europa: L’escletxa entre no musulmans i musulmans

by 19:41 0 comentaris

Cicle “Què passa al món?” Controvèrsies públiques sobre els drets de grup per als musulmans a Europa: L’escletxa entre no musulmans i musulmans

A partir de l’estudi de quatre països amb tradicions polítiques diferents pel que fa el reconeixement de les minories ètniques i religioses –el Regne Unit, els Països Baixos, França i Dinamarca– aquest cicle abordarà les opinions de persones no musulmanes i musulmanes sobre els aspectes religiosos dels drets de grup. Es presentaran les diferències entre països analitzades en base als enfocaments polítics i els debats públics sobre l’acomodacióde l’Islam. Igualment, s’examinarà en quina mesura i com aquestes posicions “oficials” sobre l’acomodació de l’Islam es reflecteixen en l’escletxa entre els no musulmans i els musulmans. 

La conferència anirà a càrrec de Paul Statham, professor de Migracions i Director del Sussex Centre for Migration Research a l’Escola d’Estudis Globals de la Universitat de Sussex, que dialogarà amb John Palmer, investigador Marie Curie a GRITIM – UPF (Interdisciplinary Research Group on Immigration). El debat serà moderat per Ricard Zapata-Barrero, director de GRITIM-UPF (Interdisciplinary Research Group on Immigration) i investigador sènior al Departament de Ciències Polítiques i Socials. 

El 2 de desembre 2015, 18.30h, al CIDOB, sala Jordi Maragall. Carrer Elisabets 12, Barcelona.
Idioma: anglès 

ORGANITZAT PER: 

CIDOB i GRITIM-UPF amb el suport del programa Europe for Citizens.
 
Per confirmar assistència, punxeu aquí: http://www.cidob.org/inscripcion_a_actividad/?act=59365

Maria Dantas

Developer