..... Inici | Ràdio | Recerca

Documental: ‘Fra Juníper Serra, l’home que caminava’

by 17:54 0 comentaris

Projecció del documental Fra Juníper Serra, l’home que caminava (52’), de Cesc Mulet, Oriol Cortacans i Marc Roma. Posterior debat sobre el fundador de Califòrnia.

Califòrnia no s’entendria como és avui sense tenir en compte la petjada que va deixar-hi Fra Juníper Serra, considerat el fundador d’aquella regió. Aquest documental recupera un personatge molt poc conegut al seu país (Mallorca, 1713), al contrari del que passa als Estats Units d'Amèrica, on la seva figura desperta admiració alhora que odi.

Intervenen Mark Mineo, cònsol d’afers politics i administratius del Consolat d'EUA a Barcelona, Jordi Ambròs, cap de coproduccions documentals de TV3, Cesc Mulet, co-director del documental, Oriol Cortacans, co-director i productor executiu i Antoni Traveria, director general de Casa Amèrica Catalunya.

Fra Juníper Serra, l’home que caminava, és una producció de Batabat, de Catalunya, La Perifèrica, de les Balears, i La Maroma, de Mèxic, co-produïda amb Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola, i Canal 22 (Mèxic), i amb el suport de l’Institut Català d’Empreses Culturals i la Fundació Camper.

Dia: divendres 24 de gener de 2014
Hora: 18h 30
Lloc: Casa Amèrica Catalunya c/ Còrsega, 299

Unknown

Developer