..... Inici | Ràdio | Recerca

Cicle Hamaques: concert de Pablo Giménez

by 17:56 0 comentaris

Hamaques és un cicle de música tradicional i popular d'Amèrica Llatina organitzat per Casa Amèrica Catalunya que ofereix de manera contínua concerts de músics llatinoamericans, residents a Barcelona i dels que ens visiten de lluny. L'intèrpret argentí de flauta travessera Pablo Giménez inaugura Hamaques.

Pablo Giménez, nascut a San Lorenzo, Argentina, i afincat a Barcelona, és identificat per la seva interpretació de la flauta travessera i els vents andins, i reconegut per la seva gran musicalitat. 

És integrant de diverses formacions de folklore argentí, tango, música brasilera i afroperuana. Destaca el seu treball amb el guitarrista Guillermo Rizzotto i la seva participació en el grup Sakapatú (afroperuà i andí) i en el projecte Tambores de Tierra de percussió i cobles populars argentines. 

Pablo Giménez també és col·laborador habitual dels grups que recalen a Barcelona com ara Aca Seca, Andrés Beeuwsaert o Lorena Astudillo. En aquests últims 4 anys, ha col·laborat a Barcelona en 18 discos amb grans artistes com Coetus, Yurgaki, Victor Salvatti, Julio Santillán, Gafieira Miúda, entre d'altres, i ha format part del grup de les artistes internacionals Marta Gómez i Sara Pi.

En aquesta ocasió Pablo Giménez no serà el convidat. És ell qui convidarà un seguit de músics (Guillermo Gómez a la Guitarra i Pablo Cruz a la percussió, entre altres) que l'acompanyaran en un repertori de músiques.
Dia: divendres 24 de gener de 2014
Hora: 21h
Lloc: Sala Sandaru. Carrer Buenaventura Muñoz, 21, Barcelona

Entrada: 5 euros

Unknown

Developer