..... Inici | Ràdio | Recerca

Acte d'homenatge a Carlos Fuentes a casa Amèrica Catalunya

by 11:33 0 comentaris


Un any després de la seva mort, homenatgem l’escriptor i intel·lectual mexicà Carlos Fuentes, qui al 2006 va apadrinar la constitució de la Fundació Casa Amèrica Catalunya. Intervenen William Ospina, Sergio Chejfec, Pilar Reyes, Juan Cruz i Antoni Traveria.

Les indiscutibles aportacions de Carlos Fuentes a la literatura; la seva defensa de l’idioma espanyol com la llengua d’agermanament; el seu suport a noves generacions d’escriptors i la seva arrelada consciència de la identitat llatinoamericana centraran una sessió dedicada a un dels pilars de la generació del boom de la literatura llatinoamericana.

Intervenen el periodista Juan Cruz (Espanya); els escriptors Willliam Ospina (Colòmbia) i Sergio Chejfec (Argentina) i l’editora Pilar Reyes (Colòmbia). Presenta el director general de Casa Amèrica Catalunya, Antoni Traveria.

Activitat organitzada amb el suport d’Editorial Alfaguara i la col·laboració del Consolat General de Mèxic a Barcelona,Biblioteques de Barcelona i les editorials Random House Mondadori i Candaya.

OBS

Developer