..... Inici | Ràdio | Recerca

Parelles lingüístiques

by 11:35 0 comentaris
Sabíeu que algunes de les llengües que es parlen a Catalunya són l’aimarà, el guambiano, el guaraní, el mapudungu, el castellà, el quítxua, el shuar, el portuguès i el kaqchiquel?
El departament de Serveis Lingüístics de Fedelatina està format per una sèrie de persones catalanes d’origen i d’adopció que voluntàriament treballem per fer una bona gestió del multilingüisme de l’entitat i normalitzar la llengua comuna de tots i totes: el català.

Serveis gratuïts oferts al públic en general:
- Curs de català.
- Grup de conversa en català.
- Parelles lingüístiques.
- Assessorament lingüístic.
- Servei de biblioteca.

Poseu-vos en contacte a través de la seva adreça electrònica o directament a la seu de Fedelatina (C/ de Sant Francesc, 15) cada dijous de les 17h a les 20h.

Més informació
E-mail: serveislinguistics.defedelatina@facebook.com

La Plataforma per la Llengua engega un programa de parelles lingüístiques per a joves, en el marc del Programa “Joventut en Acció” de la Comissió Europea.

Les parelles estaran formades per joves catalanoparlants i joves que volen parlar català però que encara no han fet el pas. El projecte ha estat liderat per un equip de joves voluntaris de la Plataforma per la Llengua i està obert a qualsevol persona entre els 16 i els 30 anys.

El projecte inclou activitats paral·leles per conèixer aspectes de la societat catalana que fomenten valors de respecte a la diversitat cultural, igualtat de drets i el compromís cívic i social, com per exemple una visita al Museu d'Història de la Immigració de Catalunya o la participació en activitats de la diada de Sant Jordi. El projecte també te l'objectiu d'ampliar els cercles de relació social dels joves, especialment nouvinguts.

La Plataforma per la Llengua anima a tothom qui estigui interessat a participar en el projecte. També s'ofereix col·laborar amb institucions públiques i privades que treballen amb joves o bé ofereixen cursos de català.

Per a participar i/o demanar informació: participacio@plataforma-llengua.ca

Maria Dantas

Developer