..... Inici | Ràdio | Recerca

"Nosaltres també fem ciutat"

by 11:40 0 comentaris
Nou material antirumors disponible per a la Xarxa

Estratègia Antirumors de Barcelona*
Pimec Comerç, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha editat una col·lecció de fulletons informatius que, sota el títol de"Nosaltres també fem ciutat", tracta des de diferents perspectives la incorporació de la població immigrada en le teixit comercial de la ciutat.
Aquests material es pot consultar i descarregar al web www.comercnouvinguts.pimec.org. El seu objectiu és convertir-se en una eina de sensibilització antirumors; per això, és un producte de lliure disposició, especialment per a totes les entitats i persones vinculades amb la Xarxa BCN Antirumors que, si ho desitgen, poden utilitzar-lo lliurament com a recolzament de la seva feina antirumors. 
La col·lecció "Nosaltres també fem ciutat" està formada per tres títols:dos de temàtica específica ("Els comerciants xinesos de Barcelona" i "Horaris comercials i comerç nouvingut") i un tercer que fa una ullada més global a diferents aspectes relacionats amb el comerç regentat per persones immigrades ("Parlem de comerç i nouvinguts").

*L'Estratègia Antirumors de Barcelona és un projecte d’impacte social i comunicatiu que té com a objectiu combatre els rumors i estereotips sobre diversitat cultural que es generen a la ciutat.

Maria Dantas

Developer