..... Inici | Ràdio | Recerca

X Seminari Immigració i Europa. Crisi econòmica i Gestió de la migració i la diversitat al món local

by 5:10 0 comentaris
La persistent crisi econòmica i financera està tenint com a resultat un fort impacte sobre l’estat del benestar i sobre el mercat de treball. La població d’origen immigrant és un dels col·lectius més afectats per l’agreujament de la situació. En aquest context el Xè Seminari Immigració i Europa, titulat “Crisi econòmica i Gestió de la migració i la diversitat al món local”, busca, primer, conèixer la situació en què es troben les entitats del món local davant d’aquest context i, segon, presentar noves vies d’acció i de recursos que s’obren davant d’aquesta situació.

L’event comptarà amb la presència d’un representant de la Comissió Europea així com d’una de les principals entitats del tercer sector europeu amb l’objecte de presentar les possibilitats que s’obren per als municipis en el context d’Europa. A aquesta conferència inicial seguiran una primera taula sobre l’impacta de la crisi en la gestió de la immigració en el món local. Seguidament, la segona taula, buscarà presentar accions innovadores procedents del sector privat a les quals les entitats locals poden acollir-se.

Data: dimarts, 06.nov. 2012 
Hora: 09:00hrs
Lloc: Edifici Francesca Bonnemaison. C/ Sant Pere més Baix, 7, Barcelona
Organitza: Fundació ACSAR, CIDOB i Diputació de Barcelona, amb la col•laboració de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.

Llengües: català, castellà i anglès, amb interpretació.

Maria Dantas

Developer