..... Inici | Ràdio | Recerca

Sónar, per primera vegada a São Paulo

by 7:21 0 comentaris
Sónar, Festival de Música Avanzada y New Media Art, arriba al Brasil després de passar per Tokio i Ciutat del Cap. Abans de l’edició de Sónar Barcelona, el festival més influent de música electrònica viatja a Sâo Paulo en col•laboració amb Catalan! Arts. Els dies 11 i 12 de maig, Sâo Paulo es converteix en la capital de la música electrònica. Aquesta primera edició de Sónar també compta amb una representació catalana encapçalada per Za! i John Talabot, les empreses Conductr, Jocabola, Reactable i el festivals In-Edit i Screen from Bcn.

La connexió entre Brasil i Catalunya
SonarPro és també una finestra que mostra el talent dels dissenyadors i empresaris de tot el món, especialment als artistes i la indústria al Brasil i Catalunya tenen contacte amb professionals d'altres latituds. SonarPro permeten al participant a compartir idees, establir contactes i facilitar la creació de xarxes entre els professionals de la indústria en els camps creatius, com la tecnologia relacionada amb la creació, les sol·licituds de concerts i espectacles en viu o en els instruments interactius nous.

Com participar a SonarPro?
INSCRIPCIÓ TANCADA: (30% de la capacitat de l'espai s'utilitza per omplir durant el festival - subjecte a la capacitat).
SonarCinema a SonarPro
A més de tots els presents SonarPro SonarCinema, l'espai del festival dedicat a la projecció de pel · lícules, documentals i continguts audiovisuals que destaquen per la seva qualitat i originalitat de les seves propostes. La selecció d'aquest material va ser coordinat pel Sónar i amb la col.laboració de dos dels festivals audiovisuals més importants de Catalunya, i l'In-Edit de Barcelona de la pantalla. In-Edit és un festival que s'especialitza en documentals musicals - incloent la 4 ª edició del In-Edit Brasil passarà el mateix dia que el Sónar de Sao Paulo. Pantalla de Barcelona és una plataforma dedicada a col · locar la pel · lícula en el camp de l'art contemporani.

Quan? 11 i 12 de maig 2012
On? São Paulo - Brasil

Maria Dantas

Developer