..... Inici | Ràdio | Recerca

Què són els CIES? Què fer per tancar-los?

by 8:01 0 comentaris
Us volem convidar a una sessió especial en la que veurem el documental “Fronteres”, que inclou una sèrie de relats narrats en primera persona de persones que han estat en aquests centres, així com reflexions i dades sobre la política migratòria a nivell de la Unió Europea.
El capítol, presentat per l’actriu Nausicaa Bonin i amb la participació del catedràtic de Ciència Política a la UAB, Joan Subirats, forma part del projecte audiovisual “Dibuixa’m un xai”.
Programa de la jornada:
19.30h: Visionat del documental “Fronteres” (25 min)
20h: Què podem fer per tancar els CIES? Debat i propostes.
L’acte es celebrarà aquest dimecres 25 de Gener a les 19.30h i tindrà lloc a la seu de SOS Racisme (Carrer Hospital nº49 Principal< M> Liceu o Catalunya).
Des de SOS Racisme pensem que és molt important que la nostra societat interioritzi que els CIES són llimbs legals totalment incompatibles amb el que significa un estat de dret i la democràcia.
Hem encetat una sèrie d’accions de denúncia al voltant de la situació que s’està vivint als Centres d’Internament d’Estrangers (CIES). Per tot això us demanem la vostra participació a les activitats i la vostra ajuda per tal de difondre la problemàtica existent.

Maria Dantas

Developer