..... Inici | Ràdio | Recerca

Entre l’Atlàntic i el Mediterrani: 20 anys d'intercanvis i sabers

by 14:50 0 comentaris
Itacat recomana el XVII Seminari APEC:
“Entre l’Atlàntic i el Mediterrani: 20 anys d'intercanvis i sabers”
L'APEC – L'Associació d'Investigadors a Catalunya és un espai obert a la reflexió, el diàleg i l’aprenentatge entre les diferents àrees d'investigació. Aquest any l'Associació fa un seminari commemoratiu pels seus 20 anys d'existència. La intenció és ampliar el seu àmbit d'actuació i convidar a la discussió a investigadors de Catalunya, Brasil, països iberoamericans i europeus.
La convocatòria pel XVII SEMINARI APEC “ENTRE L’ATLÀNTIC I EL MEDITERRANI: 20 ANYS D’INTERCANVI I SABERS” ja roman oberta. La trobada es farà entre els dies 13 i 16 de juny de 2012 a Barcelona- Espanya.
Aquest tradicional esdeveniment multidisciplinari comptarà amb cinc grans temes de recerca: Ciències Humanes, Ciències Socials Aplicades, Filologia, Lletres i Arts, Ciències de la Salut i Ciències Exactes i de la Terra.
Per participar-hi, l’interessat ha d’ enviar un resum ampliat (entre 600 i 700 paraules) al correu electrònic seminario.apec.2012@gmail.com, fins el dia 30 de gener de 2012. Els treballs poden estar escrits en portuguès, castellà, anglès o català. També es pot fer la inscripció per fer d’oient.
Per més detalls, podeu consultar la convocatòria disponible a la pàgina web: http://www.apecbcn.org/.
Comissió d’Organització del XVII Seminari Acadèmic APEC - Associació d’Investigadors i Estudiants Brasilers a Catalunya.
Correu electrònic: apecbcn@yahoo.com

Maria Dantas

Developer