..... Inici | Ràdio | Recerca

Esquerra Unida denuncia davant Delegació de Govern continues batudes d’identificació d’immigrants

by 23:16 0 comentaris
La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, ha dirigit una carta a la Delegada de Govern, Paula Sánchez de León, en la què li reclama la posada en marxa de mesures per tal d’aturar aquestes batudes, “les quals estan succeint-se per tot arreu del País Valencià amb un marcat caràcter racista i, per tant, poden conduir a la criminalització de la immigració”, ha denunciat Albiol.

La parlamentària explica en aquesta carta que les batudes –algunes de les quals han estat presenciades per la pròpia Albiol- estan produint-se en estacions de trens, autobusos, rodalies dels centres sanitaris i educatius. “Puc assegurar que la Policia utilitza criteris exclusivament racials”, denuncia.

La diputada d’EUPV subratlla que aquestes batudes acaben en el tancament de les persones immigrants en Centres d’Internament d’Estrangers, “sense haver comés cap tipus de delictes”, apunta.

Albiol s’ha sumat a la denúncia que d’aquestes batudes ja han fet diverses ONG’s, així com algunes associacions de veïns que han hagut d’intervenir per evitar les identificacions, i inclús la pròpia Amnistía Internacional.

OBS

Developer