..... Inici | Ràdio | Recerca

'El Bages som totes'

by 18:35 0 comentaris

Una vuitantena de dones bagenques (nascudes a Catalunya i altres punts de l'estat espanyol, Marroc, Catalunya, Argentina, Guinea Equatorial i Ucraïna) han participat als cursos de formació que, sota el lema "El Bages som totes", s'adreçaven principalment a dones immigrants i autòctones mancades d'una xarxa social o familiar de suport, amb l'objectiu de facilitar-los la seva vida diària.

Concretament, a Moià s'ha dut a terme un curs d'autoestima i expressió corporal. A Santpedor, s'ha facilitat el coneixement de l'entorn. A Sant Fruitós de Bages han reforçat la intel·ligència emocional. Els cursos a Sant Feliu Sasserra han aprofundit en com ha de ser una dieta sana i com programar menús setmanals per a tota la família. En els de Navarcles s'ha treballat les habilitats en informàtica i l'empoderament a través del coaching. I a Cardona s'ha incidit en el creixement personal. Tots els cursos s'han fet en grups d'entre 10 i 20 participants per fomentar la participació de totes i afavorir la creació de xarxes de relació.

Aquesta oferta formativa ha estat organitzada pel Pla Territorial de Ciutadania i Immigració i l'Àrea de la Dona del Consell Comarcal del Bages, juntament amb els ajuntaments i amb el suport de la Direcció General d'Immigració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de la Dona.
Font

OBS

Developer