..... Inici | Ràdio | Recerca

Colom: “Hem de sumar els nous catalans a la causa de Catalunya pel Pacte Fiscal” #espolifiscal #nouscatalans

by 23:42 0 comentaris
El president de la sectorial d'Immigració de CDC, Àngel Colom, ha afirmat aquesta tarda, en el marc d'una visita a Lleida, que Catalunya "ha de sumar els nous catalans a l'acció de país per aconseguir el
Pacte Fiscal". Coloms'ha reunit amb diverses autoritats lleidatanes i amb col·lectius d'immigrants i també ha visitat nombrosos emprenedors estrangers de la ciutat de Lleida als quals ha explicat el plantejament del pacte fiscal que defensen el Govern de la Generalitat i els partits que el formen. "Una part de l'enfoc de treball cap a la nova ciutadania des de CDC serà convidar-los a ser partíceps d'aquesta acció catalana, de país, per aconseguir el pacte fiscal",ha dit Colom, al qui han acompanyat en la seva visita el Cap de l'Oposició a la Paeria, Joan Ramon Zaballos, i altres regidors del Grup Municipal de CiU, així com membres de la sectorial d'Immigració de CDC a Lleida.

"Els hi expliquem [als immigrants] l'abast de l'espoli fiscal i els animem a afegir-se a aquesta batalla que serà la més important per a Catalunya els pròxims anys i és sorprenent la bona acollida que té la psoposta. De fet, és la mateixa que qualsevol persona nascuda aquí, perquè és una proposta que genera consens social", ha afegit el president de la sectorial d'Immigració de CDC.

Colom ha dit que CDC editarà un díptic explicant què representa l'espoli i quin és el full de ruta per què retorni a Catalunya almenys la meitat de l'espoli fiscal actual, que es calcula que representa al voltant de 17.000 milions d'euros anuals. "Hem d'aconseguir que el màxim del milió i mig de nous ciutadans arribats a Catalunya en la primera decada del segle XXI s'integrin econòmicament, socialment, culturalment, lingüísticament i també nacionalment a Catalunya", ha reblat Colom.

Durant la jornada de visita a Lleida, Colom ha copsat l'estat de la convivència a la ciutat amb els col·lectius marroquí i llatinoamericà i per la tarda ha fet un recorregut pels comerços regentats per
estrangers a la zona del Clot de les Granotes. Per últim, al vespre, Colom ha presidit el plenari del Secretariat d'Immigració de CDC a les comarques de Ponent.

OBS

Developer