..... Inici | Ràdio | Recerca

10 excuses per a no aprendre un idioma

by 0:43 0 comentaris
 
Corey Heller és la fundadora de Multilingual Living i
la Editora multilingüe de la revista Multilingual Living Magazine.
Multilingual Living és el lloc on comparteix els seus coneixements
sobre la criança dels nens multilingües i multiculturals.
Excuses, dilacions, l'evasió ... tots sabem aquestes: No hi ha prou temps. També moltes distraccions. La vida és massa agitada.
Amb els anys m'he dit les meves pròpies excuses per a no treballar l'aprenentatge d'idiomes estrangers (i encara ho faig!).
Sé que és simplement una qüestió de prioritats, però per alguna raó, l'aprenentatge d'idiomes sempre es queda al fons de la cistella.
A continuació us ensenyo una llista de les 10 excuses que les persones (m'incloc) utilitzen l'hora d'explicar per què no han après un nou idioma. Anem, admetre que - vostè ha utilitzat un parell d'ells vostè mateix, no? Tot i que tots sabem que aquests són només excuses, que els fem servir, amb plena convicció.

Anem a començar el compte enrere ...
10. Ajust incorrecte. No m'agrada l'aprenentatge d'idiomes en la meva àrea i no m'agraden els programes d'idiomes en línia d'aprenentatge. Si hi hagués exactament el programa adequat per al meu estil d'aprenentatge únic, llavors finalment seria capaç d'aprendre un idioma. Fins llavors, he d'esperar.
9. Retorn de la Inversió: Quin és el rendiment financer d'aprendre un idioma? Si la devolució és només la meva satisfacció personal, llavors no val la pena. Vull veure alguns dels beneficis reals, financers, abans de començar.
8. No viatge: No m'agrada viatjar, així que mai haurà d'utilitzar un altre idioma. Si ho faig viatjar a qualsevol lloc, només serà per als llocs on es parla el meu idioma.
7. No sóc prou bon amb això: he intentat una i altra vegada d'aprendre un idioma, però no puc fer-ho. El meu cervell no funciona de la manera correcta que ha de treballar perquè això succeeixi. Monolingüisme és amb que estic acostumat.
6. Les finances. És molt car per aprendre un idioma. No em puc permetre aquest tutor privat! Oblidar el cost d'aquesta classe de la tarda al col·legi comunitari. La Rosetta Stone està fora del meu abast. L'aprenentatge online no pot ser bo si és lliure al Web.
5. Massa vell. No hi ha manera que pogués aprendre un nou idioma a la meva edat. Els nens poden recordar coses com el vocabulari i la gramàtica. Algú de la meva edat ja ha passat de ser capaç de fer això.
4. Compromís: Qui té mesos o anys, per passar en l'aprenentatge d'una llengua? Jo no sé on és la meva vida serà demà, com puc comprometre els anys d'aprenentatge d'idiomes?
3. Consistència: No hi ha manera que pugui dedicar un temps cada dia per a l'aprenentatge d'idiomes. Fins i tot 20 minuts al dia seria massa. Em conec i això no és factible.
2. Vergonya: Em sona estúpid tractant de parlar un altre idioma. Sóc massa conscient d'això per estar en una classe amb altres persones. Tothom es burlen de mi quan m'equivoco.
1. Llengua franca mundial: Tothom a tot el món parla el meu idioma, quin és el punt en l'aprenentatge d'un altre?
Quines d'aquestes frases han pensat la teva família, els seus amics i tu, últimament? O potser has escoltat alguna d'aquestes frases d'un altra persona? Tot és qüestió de prioritats i de la necessitat, oi? Encara no has après un segon idioma? Quina és la teva excusa?
Traducció: @_Maria_Dantas_

Maria Dantas

Developer