..... Inici | Ràdio | Recerca

World Press Photo 2011

by 12:30 0 comentaris
La Fundació Photographic Social Vision organitza per setè any consecutiu l’exposició internacional World Press Photo. La mostra recull les 170 fotografies guanyadores del prestigiós premi internacional de fotoperiodisme sota el lema “Veure per creure”.

Durant 3 setmanes el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) recull els millors treballs de fotografia periodística a l’edició anual del World Press Photo del 2011 que organitza Photographic Social Vision . 54 professionals seleccionats en les diferents categories del certamen retraten el món tal com ho vivim. Les seves imatges ens informen, ens emocionen i sobretot ens conviden a reflexionar sobre la nostra societat. Per això, World Press Photo és una exposició amb valors que genera opinió pública, a través de les múltiples mirades sobre situacions sorprenents i extraordinàries que es presenten any rere any.

La mostra itinerant, que en la seva passada edició va arribar als 35.400 visitants, és considerada mundialment com la més important en l’àmbit del fotoperiodisme per la qualitat de les seves fotografies, així com pel debat i la crítica que generen cada un dels treballs presentats.

La mostra es podrà visitar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona del 23 de novembre al 18 de desembre de 2011.

adroca

Developer