..... Inici | Ràdio | Recerca

V Mostra de Cinema Indígena de Barcelona

by 12:43 0 comentaris
AlterNativa Intercanvi amb pobles indígenes presenta la V Mostra de Cinema Indígena de Barcelona, fruit de la seva col·laboració amb la Coordinadora Latinoamericana de Cine y Comunicación de los Pueblos Indigenas (CLACPI), i d’una dilatada experiència de cooperació amb organitzacions indígenes d’Amèrica Llatina.

La Mostra de Cinema Indígena és un espai creat per difondre els valors, les problemàtiques i les formes de vida dels pobles indígenes llatinoamericans des de la seva visió. Un espai per reconèixer la producció audiovisual indígena a altres societats i fer visibles els diversos processos de comunicació indígena que es duen a terme però des de la veu dels seus protagonistes.

La V Mostra es celebrarà a l’Espai Jove La Fontana i contarà amb la projecció d’una quinzena de pel·lícules de formats diversos i centrades en la temàtica de Territori i Drets Territorials, realitzades per cineastes o videastes indígenes. Aquests treballs han estat seleccionats principalment d’entre els participants i/o premiats al Xè Festival Internacional de Cine y Vídeo de los Pueblos Indígenas (Equador, 2010) i al Festival Premi Anaconda (Colòmbia, 2010).

Data: Mostra del 24 al 27 de Novembre (Sessió inaugural el dijous 24 de novembre a les 20h.)

adroca

Developer