..... Inici | Ràdio | Recerca

Sostenibilitat i equitat: un futur millor per a tothom

by 11:51 0 comentaris
Presentació del resum en català l’Informe sobre el desenvolupament humà 2011 del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD) amb Adam Rogers, assessor principal de Comunicació Estratègica de l'Oficina de Coordinació del PNUD a Ginebra.

El gran repte del desenvolupament del segle XXI és protegir el dret de les generacions actuals i futures a tenir una vida plena i saludable. L’Informe sobre el desenvolupament humà 2011 és una aportació considerable, i alhora nova, al diàleg mundial al voltant d’aquest repte i demostra de quina manera la sostenibilitat està íntimament lligada a l’equitat, entesa com a justícia social i major accés a una millor qualitat de vida.

Les projeccions indiquen que si continuem ignorant els greus riscos ambientals i les profundes desigualtats socials posarem greument en perill les dècades d’avenços permanents de la majoria dels pobres del món, i fins i tot es podria capgirar la convergència mundial del desenvolupament humà. Serà impossible aprofundir en els extraordinaris avenços aconseguits en desenvolupament humà si no es prenen mesures audaces per reduir tant els riscos ambientals com la desigualtat. Aquest informe identifi ca vies d’acció per tal que les persones, les comunitats locals, els països i la comunitat internacional promoguin la sostenibilitat ambiental i l’equitat de maneres que es reforcin mútuament.

Data: dimecres 23/11/2011 de les 12:30 a les 14:00
Lloc: Sala d’Actes Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona. C/Urgell, 187- Barcelona.
Organitza: Unescocat, ANUE, Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, ACCD

adroca

Developer