..... Inici | Ràdio | Recerca

Mostra de Cinema Africà de Barcelona 2011

by 22:11 0 comentaris
Una programació ancorada en l'actualitat africana amb les últimes produccions d'aquest continent, és el que podrem veure a la 16a Mostra de Cinema Africà de Barcelona, que aquest any estrena seu i canvia la seva data habitual: cinemes Girona (c / Girona, 175) , entre l'1 i 4 de desembre de 2011.
Primaveres àrabs, mestissatges, paper de la dona i dels joves en la societat, cants, plors i rialles són alguns dels temes d'aquesta 16a edició. Imatges d'una nova societat rodades per l'última generació de cineastes africans, que arriben a les pantalles barcelonines, a través de la Mostra organitzada per l'Associació Cultural L'Ull Anònim.
En la programació hi haurà ficció, documentals i curts procedents d'Algèria, Burkina Faso, Camerun, Egipte, Gabon, Marroc, Mali, Mauritània, Níger, Senegal, Sud-àfrica, Tunísia i per a la nostra secció Mama Àfrica, comptaran amb produccions de Colòmbia.-
Com ja és habitual a la Mostra, hi haurà també la visita de realitzadors novells del Senegal, Mali i Mauritània que portaran a Barcelona les seves últimes produccions, fruit del programa de Màster en Escriptura Cinematogràfica organitzat a la universitat Gaston Berger de Saint Louis (Senegal) amb la col · laboració de l'Ull Anònim, ESCAC i Moussa Touré.
Com cada any, els cineastes compartiran amb nosaltres la seva pròpia visió d'Àfrica, participant en els debats després de les projeccions.
Totes les pel·lícules es projectaran en VO subtitulada al castellà o al català.

On: Cinemes Girona, Barcelona
Horaris: Cap de setmana: 18h, 20h, 22h  /  Feiners: 20h i 22h

Maria Dantas

Developer