..... Inici | Ràdio | Recerca

Àfrica i Catalunya es fusionen amb la dansa d’"Àfrica Camut Barcelona"

by 14:32 0 comentaris

La dansa i la música del grup senegalès Djilandiang s'uneixen amb la dansa de claqué, els ritmes i la música de Camut Band per oferir, el proper 10 de desembre a Manresa, un viatge inoblidable en el marc de Cultura en Gira. 

 "Àfrica Camut Barcelona" és un espectacle en què es barregen percussió africana, veu, ball sobre la sorra i el claqué més modern zapateado sobre grans tambors. Els ballarins dansen damunt de tambors de diferents materials i textures, o lliscant per la sorra, sempre creant els seus propis ritmes i potenciant la força de la percussió amb tots els elements al seu abast, aconseguint una riquesa rítmica que dota el seu llenguatge de gran expressivitat. Amb vint-i-dos artistes a escena, aquest espectacle és un punt de trobada entre dues cultures, Catalunya i Àfrica, que per mitjà del ritme i la dansa transporten a l'espectador a un viatge inoblidable.

L'actuació d'aquest "Àfrica Camut Barcelona" s'inclou a Cultura en Gira, programa que impulsa el Departament de Cultura a través de la Subdirecció General de Promoció Cultural. Aquest programa té l'objectiu de reforçar l'activitat cultural dels municipis i garantir l'accés dels ciutadans i ciutadanes de tot el territori a espectacles, concerts i exposicions professionals de qualitat. Amb aquesta actuació, a més, vol promoure els espectacles de dansa professional amb l'objectiu d'acostar aquesta disciplina al públic. Amb aquestes accions, es dóna resposta a part del Pla Integral de la Dansa, que posa l'accent en l'exhibició dels espectacles de dansa com a estratègia bàsica per impulsar el sector. / Font

 

redacció

Developer