..... Inici | Ràdio | Recerca

Les mesquites debaten el concert

by 23:28 0 comentaris
Més de 700 musulmans assisteixen en un oratori de Terrassa a un col.loqui amb Àngel Colom.
Fins i tot les mesquites debaten el pacte fiscal en la línia del concert, que el Parlament va aprovar de forma inicial divendres. Més de 700 musulmans van participar ahir a la nit en una mesquita de Terrassa, a un col·loqui sobre la crisi i el dèficit fiscal amb el secretari d'immigració de CDC, Àngel Colom, al qual també va assistir el diputat nacionalista Josep Rull.
La trobada va analitzar com afecta la crisi econòmica el col·lectiu immigrant, i l'espoli fiscal que pateix Catalunya. Colom va explicar als musulmans l'aposta a favor del concert que faran a partir de les eleccions generals del 20 de novembre el govern i el Parlament catalans, i la iniciativa va ser acollida amb un aplaudiment majoritari dels musulmans.
També es va tractar en el col·loqui el paper de la llengua catalana en el procés d'integració a Catalunya dels nouvinguts, i aquí va aparèixer algun detractor. Els dirigents de CDC es van mostrar a la sortida molt satisfets del debat, però també "trasbalsats" per com la crisi afecta alguns col.lectius de nouvinguts. / Font.

Maria Dantas

Developer