..... Inici | Ràdio | Recerca

Duran torna a carregar contra la immigració, ara perquè neixen més nens fills d'immigrants que autòctons

by 14:49 0 comentaris
Duran i Lleida però va anar més enllà. El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, no para de ficar la pota

De nou ha carregat contra la immigració, ara a través del seu bloc, on Duran i Lleida es mostra preocupat perquè "el relleu generacional es vagi fent amb persones de fora". En un article titulat Al Baix Empordà, Mohamed, Duran explica com li van impactar les últimes dades de l'Idescat segons les quals la natalitat a Catalunya ha baixat un 1%, un descens més pronunciat en les dones autòctones "essent els nous nascuts majoritàriament fills de mares immigrades", segons explica Duran.

A partir d'aquestes dades el candidat de CiU conclou que "tenim un problema en la natalitat, un problema demogràfic important, i penso que el tenim també com a catalans". Duran és conscient que rebrà crítiques per aquestes afirmacions i en el mateix article apunta que "diran que sóc racista" i que "dec ser un carca, xenòfob". Precisament l'adjectiu "xenòfob" va ser el què van utilitzar SOS Racisme Catalunya, CCOO, UGT i la Confederació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Catalunya per qualificar les seves últimes declaracions sobre la immigració.

Llavors, a principis d'aquest mes, Duran va dir que "la immigració és un problema" i va exemplificar que hi ha ciutadans que veuen com "el seu pis no es ven a preu de mercat perquè cada dia van més immigrants a comprar a la botiga del costat". El líder d'UDC va rematar considerant que "no és el mateix el que porta el fill a una escola privada o concertada, que el que el porta a una escola pública, hi ha molts immigrants a les escoles i això comporta un endarreriment en el rendiment global de l'aula". Ara ha confessat que també li preocupa que neixin tants d'aquests nens que després, segons el seu criteri, baixen el nivell de l'escola.

Extret de la publicació digital El Triangle

redacció

Developer