..... Inici | Ràdio | Recerca

Biblioteques de Barcelona guanya el Premi Blocs Catalunya 2011

by 21:18 0 comentaris
Bibarnabloc, premiat en la categoria de blocs corporatius, és un espai col·laboratiu de recomanacions i promoció de les col·leccions i activitats de les biblioteques municipals.

Biblioteques de Barcelona ha estat guardonada amb el Premi Blocs Catalunya 2011 en la categoria de blocs corporatius amb el bloc Bibarnabloc. Un total de 464 blocs van superar els requisits d'aquest certamen, que organitza l'associació STIC.CAT, com són estar escrits total o parcialment en català i complir les característiques bàsiques d'un bloc (actualització, interactuació amb els lectors, etc.).

Bibarnabloc és un espai col·laboratiu de recomanacions i promoció de les col·leccions i les activitats de les Biblioteques de Barcelona, que va néixer el 17 de gener del 2011 i compta amb la col·laboració de més de 70 redactors, tots treballadors de les biblioteques municipals, així com el suport de les llibreries Laie i La Central. Bibarnabloc no pretén ser un bloc de recomanacions de novetats, sinó que el seu objectiu és posar en valor les col·leccions de les biblioteques i donar-les a conèixer als seus usuaris, fomentant la seva participació a través de comentaris i valoracions. El públic de les biblioteques és molt divers i heterogeni, per aquest motiu s'hi poden trobar recomanacions de novel·la, videojocs, poesia, cinema, àlbums il·lustrats, còmic, música, teatre, sèries de televisió, cuina o estudis de gènere, entre d'altres.

L'associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement ) és una entitat que genera interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

adroca

Developer