..... Inici | Ràdio | Recerca

Anglada no omple

by 20:52 0 comentaris

Imatge de la Plaça Sant Jaume
L'acte de PxC aplega un centenar de persones.
Plataforma per Catalunya ha celebrat un acte a la Plaça Sant Jaume que ha aplegat al voltant d'un centener de partidaris de la formació de Josep Anglada, més una vintena de periodistes, turistes i curiosos a banda.
D'aquesta manera, la formació que es defineix com a "identitària" no ha aconseguit omplir la plaça i els Mossos d'Esquadra els hi han habilitat una cantonada per a fer els discursos. Anglada, malgrat tot, ha estat rebut com un heroi per part del seus partidaris.
"Josep Anglada, em caus de puta mare", "president", "llibertat d'expressió" han estat les consignes més repetides. Una pancarta fins i tot comparava amb "Don Pelayo, el Cid o Jaume I" el president de la PxC, que ha fet un discurs amb continues referències a la "casta política podrida, traïdora y vividora".
Anglada ha lamentat el que considera un "procés d'islamització" de Catalunya i ha recordat els casos de diferents mesquites com la de Salt. El president de la PxC s'ha mostrat esperançat de que "molts catalans ens votaran el 20 de novembre per entrar al Congrés".
"Però no ho feu per mi, ho heu de fer per Catalunya", ha demanat, a més de sentenciar "no us decebré però no em decebreu tampoc a mi". / Font

Maria Dantas

Developer