..... Inici | Ràdio | Recerca

SOS Racisme busca persones i entitats per fer d'observadores antiracistes

by 23:43 0 comentaris
SOS Racisme necessita col·laboradors i col·laboradores que parin orelles per detectar i denunciar discursos racistes i xenòfobs. L'objectiu és organitzar un "Observatori del discurs racista" i enfortir la lluita contra el discurs de l'odi.

Aquesta organització antiracista denuncia que el discurs de l'odi s'està escampant a la nostra societat i sobretot a l'àmbit polític. Per això considera imprescindible estar molt atents i atentes durant els propers mesos i fer un seguiment dels discursos, propaganda, accions, propostes polítiques... en definitiva, de tot el que estigui passant als diferents municipis catalans. L'objectiu és vigilar si hi ha discursos de caire xenòfob i, en cas de detectar-ne, denunciar-los.

Entre d'altres accions, es vol engegar un "Observatori del discurs racista". SOS Racisme fa una crida a persones i entitats a sumar-se a aquest projecte. N'hi ha diferents maneres de col·laborar-hi: Fent d'observador/a al teu municipi, participant en les tasques del grup d'organització central...

Si t'amoïna l'augment del racisme i vols fer alguna cosa per aturar-lo, posa't en contacte amb: sosracisme@sosracisme.org.

adroca

Developer