..... Inici | Ràdio | Recerca

Parainmigrantes.info, disposa d'un canal amb vídeos explicatius sobre estrangeria i immigració

by 14:47 0 comentaris

Parainmigrantes.info disposa d'un Canal Parnert en Youtube que ha rebut quasi 1.000.000 de reproduccions. Els vídeos explicatius  sobre estrangeria i immigració són molt valorats pels nostres usuaris...

Quan tot just ningú no treballava en el vídeo en línia, nosaltres ja  varem apostar fortament per mantenir un catàleg de vídeos explicatius sobre els tràmits d'estrangeria al nostre portal. Des d'aleshores, quasi 400 vídeos explicatius de procediments jurídics, respostes als dubtes més freqüents dels nostres visitants, esdeveniments on  hem participat, etc., formen part del nostre canal  a Youtube.

La qualitat del nostre canal va ser recompensada per Youtube en incloure'ns el passat mes d'agost en el seu programa de Parnerts que permet personalitzar el canal i admetre vídeos de més llarga durada, etc.

En no molt de temps, la més gran xarxa social de vídeos en línia permetrà emetre vídeos en directe. Parainmigrantes.info ha iniciat  el seu trajecte, estant pioners en aquest tipus de continguts en línia per a la comunitat immigrant a tot l'estat espanyol .

adroca

Developer