..... Inici | Ràdio | Recerca

Més enllà de la lectura, a la festa del llibre en català

by 1:31 0 comentaris
A la Setmana del Llibre en Català, del 9 al 18 de setembre, al parc de la Ciutadella, podreu compartir sopars literaris amb escriptors, nits de música i lectures a la fresca, a més de trobar llibres en català de tota mena. En total, són més d'un centenar d'activitats.

El parc de la Ciutadella celebra, del 9 al 18 de setembre, la 29a edició de la Setmana del Llibre en Català , amb un centenar d'activitats programades.  

Potser algunes de les més llamineres són els sopars i còctels literaris, el 16 i 17 de setembre. Per 30 euros podreu compartir un bon àpat al costat d'escriptors com ara Ramon Solsona, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Gemma Lienas, Jordi Coca, Vicenç Villatoro, Màrius Serra i Joaquim Carbó

De nit també podreu gaudir dels concerts programats i de les sessions de cinema nocturn.

De dia, s'hi faran activitats familiars, xerrades i col·loquis, lectures públiques i espectacles, a més del lliurament del premi Trajectòria, que enguany correspon a l'escriptor Joaquim Carbó, que en 50 anys de dedicació ha publicat més de 100 llibres, la majoria destinats al públic infantil i juvenil

Escriptors i actors, compartint espai
 
El bulevard de les paraules serà un espai on 30 autors, actors i periodistes reconeguts compartiran les seves lectures preferides amb el públic, entre ells Isabel Clara-Simó, Sílvia Alcàntara, Albert Espinosa, Maria Barbal, Mercè Sampietro, Lluís Soler, Marta Marco, Queco Novell, Xavier Graset, Salvador Alsius, Joel Joan, etcètera.

També hi haurà zones de tallers i jocs, espais amables o de repòs per llegir amb calma, servei de parelles lingüístiques (una persona que parla habitualment català n'ajuda una altra que encara no el parla), clubs de lectura per comentar obres amb experts, una trobada d'il·lustradors i una altra de personatges de conte, i tallers de novel·la negra.

Quaranta editorials en català

La fira us permetrà descobrir les novetats editorials en català i les editorials que editen en la nostra llengua, passejar, remenar, llegir, tastar, escoltar, comprar, relaxar-vos i jugar.

En total, hi haurà 27 casetes on s'hi exposaran 15 llibreries de 40 editorials, així com el Quiosc.cat, un espai amb 109 revistes en català. A més, si busqueu un llibre en concret, podreu trobar-lo gràcies al servei de localització de llibres. Informació de l'acte: gif buit
gif buit gif buitgif buit
»  29a Setmana del llibre en català
Del 09/09/2011 al 18/09/2011
Parc de la Ciutadella
Pg Picasso, 21
Ciutat Vella

adroca

Developer