..... Inici | Ràdio | Recerca

Màster sobre Món àrab i Islàmic de la Universitat de Barcelona

by 16:30 0 comentaris
Aquesta és una formació interdisciplinària sobre la diversitat i complexitat del món àrab i islàmic, fent èmfasi en la seva història, cultura, societat i llengua. La segona fase de preinscripció es tanca el proper 23 de setembre.
 
Durant dos anys acadèmics (30 crèdits) s'estudiaran els fonaments de la civilització araboislàmica, la situació geopolítica actual i la llengua àrab, tant la variant culta com els diferents dialectes.

La UB proposa aquest màster per tal d'omplir el buit que s'observava, en l'àmbit formatiu, sobre aquests països que cada cop més tenen presència en la nostra societat.

La formació s'adreça a persones amb el títol de graduat universitari i a professionals que vulguin aprofundir en els seus coneixements en el món araboislàmic, ja que es pretén oferir eines a l'alumnat sobre la realitat complexa d'aquesta societat per tal d'afavorir la comprensió mútua entre cultures.

L'aprenentatge es basarà en recursos com ara la informació dels mitjans de comunicació, els esdeveniments de caire cultural i el contacte directe amb persones d'origen àrab.

L'alumnat estranger pot sol·licitar una beca MAEC-AECID. Consulteu tota la informació pràctica del màster al seu web.

adroca

Developer