..... Inici | Ràdio | Recerca

Les bambolines de les festes de Barcelona

by 16:56 0 comentaris

L’Espai Avinyó – Llengua i Cultura amb motiu de les festes de la Mercè farem una ullada a les festivitats de Barcelona, als esdeveniments que confronten la modernitat i la tradició i fomenten la interacció entre les persones. Tenir en compte a tota la ciutadania perquè se senti representada en aquestes festivitats és tot un repte que han d’afrontar i superar els encarregats de gestionar-les. Com es treballa per aconseguir unes celebracions més participatives que tinguin en compte la diversitat pocs ho coneixem.

Us convidem a participar en aquesta sessió per satisfer la vostra curiositat, a través de testimonis i imatges, de com es creen els actes de les festes de la ciutat. Es dedicarà una especial atenció a les festes de la Mercè, però també veurem com s’organtzen les festes del barris del Raval i de Gràcia.

Modera Cristina Velasquez, Sociòloga.

Participants: Modes Rodes, ICUB; Isabel Hernández, Tècnica del Raval i Maricruz Martin, cap de Projectes del Districte de Gràcia (per determinar).

Dimarts 20 de setembre a les 18.30 h. C/Avinyó, 52.

Un cop finalitzada la sessió, es farà una petita presentació de les activitats relacionades amb les festivitats que l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura oferirà a l’alumnat del CNL de Barcelona.

adroca

Developer