..... Inici | Ràdio | Recerca

Activitats cap de setmana...

by 15:16 0 comentaris

Barcelona escalfa motors per la seva festa major amb la millor música de blues, la cita esportiva de l'any i un tast de les cultures asiàtica i mexicana. Una mirada al món sense sortir de la ciutat!

Connecteu-vos al web del "Cap de setmana!"

El ritme de festa començarà dijous amb la commemoració de la independència de Mèxic a la cerimònia de El Grito, al Port Vell, des del buc escola mexicà Cuauhtémoc i la Fira Mexicana. Aquesta omplirà la plaça de la Mercè de la millor artesania, gastronomia i activitat artística d'aquest país centreamericà. 

La música i les danses prehispàniques continuaran essent protagonistes divendres, en què també tindrà lloc, al Museu Etnològic, una degustació de la coneguda beguda alcohòlica destil·lada, el mescal

De Mèxic a l'Àsia Central
A les portes de la Mercè, la Ciutat Comtal orienta la mirada al territori asiàtic amb la desena edició del Festival Àsia, que enguany està dedicat als països centrals del continent. 

El grup Turan del Kazakhstan recrearà la sonoritat dels instruments antics en clau contemporània en una actuació a la Biblioteca de Catalunya, i les sudcoreanes Sorum també interpretaran temes populars amb una posada en escena d'allò més moderna. 

La Cursa de la Mercè, a les portes de la festa
Com cada any, fins a 14.000 corredors donaran la benvinguda, aquest diumenge, a la festa major de la ciutat amb la seva participació a la Cursa que anticipa la Mercè. 

La prova constarà d'un recorregut de 10 quilòmetres pels carrers de la ciutat amb sortida a l'avinguda de Rius i Taulet, i la recaptació d'aquesta activitat es destinarà al desenvolupament esportiu a Moçambic. 

Del blues al flamenc
En el terreny musical, aquest cap de setmana el Festival de Blues de Barcelona porta, a Nou Barris, dos dels màxims exponents del gènere en l'àmbit nacional i internacional. Dissabte serà el torn dels de casa amb l'actuació de The Suitcase Brothers, i diumenge el públic podrà gaudir del piano de Mark Braun. 

Una alternativa al blues serà divendres, amb el concert de flamenc de Remedios Amaya i Chiquetete a l'Apolo, dues veus que han sortit del barri de Triana, i que ara s'uneixen en el marc del festival "De flamencos... y otras aves". 

El contrapunt teatral el trobareu a l'Almeria Teatre amb Dies feliços, l'absurda història de l'existència humana representada per Winnie i Willie, una parella, com tantes altres, afectada per la quotidianitat...

adroca

Developer