..... Inici | Ràdio | Recerca

III Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual

by 2:33 0 comentaris
Aquests premis volen destacar programes realitzats per ser emesos a la televisió o la ràdio que contribueixin a fomentar la convivència, el respecte, el coneixement i l’intercanvi entre persones de diferents filiacions culturals. Segur que n'hi ha entitats sense afany de lucre que han gravat vídeos i àudios que promocionen la convivència. Doncs, aquesta pot ser una bona oportunitat per visualitzar-los!

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya, a través de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual, convoca el III Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual amb l’objectiu de promoure una millor representació de la diversitat cultural en els mitjans audiovisuals de Catalunya.

Hi pot participar qualsevol espai o programa fet a Catalunya per emetre's per televisió i/o ràdio, independentment que s’hagi emès o no abans de la data de la convocatòria. Per participar-hi cal presentar abans del 29 d'octubre de 2010 l’imprès de sol·licitud emplenat, una còpia de l’obra en suport DVD/CD-R i una sinopsi de l’obra.

Hi ha tres categories: programa de televisió; programa de ràdio; i trajectòria de foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual.

Els premis es lliuraran durant el mes de desembre.

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria, on també trobareu l'imprès de sol·licitud.

adroca

Developer