..... Inici | Ràdio | Recerca

Drets Humans al carrer

by 19:05 0 comentaris
Una publicació on cada un dels articles de la Declaració Universal dels drets humans ha estat convertit en un conte per pensar, aprendre i fer entendre als més petits els fonaments de la dignitat humana.

Fa més de dos anys l'Institut de drets humans de Catalunya obria un concurs de relats infantils on es convidava a petits i grans a imaginar històries relacionades amb els articles de la Declaració Universal dels Drets Humans. Una primera passa que ha portat, finalment, a la publicació d'un recull de contes accessible directament per Internet.

El procés ha estat llarg. Es van rebre més de 120 relats escrits per aficionats, professionals o classes senceres de primària. Un jurat especialitzat (amb veus com la de Joaquim Carbó) ho va tenir complicat per escollir-ne uns quants. Un grup de professionals d'autors i il·lustradors va completar els buits i el finançament de l'Agencia Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el treball desinteressat de molts han acabat fent possible el llibre.

L'experiència s'ha completat adaptant-los a la narració oral amb un curs de formació on van participar deu contacontes. Professionals que en les seves actuacions difonen la cultura dels drets humans recollida en aquests relats.

Per accedir al llibre només heu de clicar aquí.

adroca

Developer