..... Inici | Ràdio | Recerca

BarriBook TV

by 23:42 0 comentaris
"Els usos del vídeo en projectes de desenvolupament social evidencien molta creativitat i capacitat d'adaptació a contextos socials i culturals canviants."
Alfonso Gumucio Dagron (Bolívia, 1950)

BarriBook TV és una estratègia d'edu-comunicació participativa per oferir als joves del districte d'Horta Guinardó un espai on, des de la seva pròpia mirada, puguin (re) conèixer a altres joves que amb les seves activitats quotidianes i les seves visions particulars, construeixen una nova ciutadania. Es tracta d'un programa de televisió pilot per al reconeixement del territori i la seva diversitat. És un espai per recuperar la història del barri i defensar les múltiples identitats que l'habiten. Un espai d'informació, expressió i deliberació produït per i per a joves.
BarriBook TV és un prrojecte realitzat per elParlante, per al Programa Nous Veïns i Veïnes del Districte Horta-Guinardó i la Direcció d'Immigració de l'Ajuntament de Barcelona.
La presentació del programa pilot que tindrà lloc aquest dimecres 29 de gener a les 19h al Centre Cívic Guinardó, Avinguda Mare de Déu de Montserrat, 136-140. Mapa

Maria Dantas

Developer