..... Inici | Ràdio | Recerca

Salah Azzaz

by 0:41 0 comentaris
Passi del documental més la participació de Salah

Salah Azzaz va néixer i es va criar a Algèria, va treballar com a pastor d’ovelles i de seguida es va veure forçat a ingressar a l’exèrcit del seu país, enfrontat en una sagnant guerra civil contra el terrorisme islàmic. Va fugir, va demanar asil a Espanya i es va instal·lar a Barcelona, d’això en fa nou anys.
Ara ens parla de la seva experiència, del camí que l’ha dut des del primer alberg on es va instal·lar com a refugiat polític a integrar-se a la nostra ciutat com un barceloní més, treballant com a educador social. Una història que cal veure; un magnífic exemple de com un viatge, malgrat totes les situacions difícils i complicades, també pot acabar bé.

Algèria, oficialment República Democràtica Popular d’Algèria, és un estat de localitzat al nord d’Àfrica. És l’estat més gran de la riba mediterrània i el segon més gran del continent africà, així com l’onzè estat més gran del món en termes de superfície.Limita al nord, precisament, amb la mar Mediterrània, a l’est amb Tunísia i Líbia, a l’oest amb el Marroc i el Sàhara Occidental i al sud amb la part sahariana de Mauritània, Mali i el Níger. La capital és Alger i les ciutats principals són Orà, Constantina i Annaba. Hi ha serralades importants que divideixen el país entre la zona costanera i el desert del Sàhara. Al voltant d’un quart de la població del país viu amb menys de 1,42€ (2 US$) al dia.
Algèria és membre de les Nacions Unides, de la Unió Africana, de la Lliga Àrab i de l’OPEP. També va contribuir en la creació de la Unió del Magrib Àrab. Constitucionalment, Algèria es defineix com a un país àrab i amazic (berber).

Espai Avinyó – Llengua i Cultura. 12 de maig -19h

Blanc i Negre 24`. Produït per Magoproduction i XTVL. 2008
Guió i direcció: Florencia P. Marano
Ajudant de direcció: Vanvelvet
So: Nicolás Posada
Música: Beves
Càmera i muntatge: Florencia P. Marano
Grafisme: Berberecho Productions
Producció: Peter Keydel, Muyi Neira i Pere Gibert

redacció

Developer