..... Inici | Ràdio | Recerca

Benestar Social i Família i el Museu d'Història de Catalunya renoven l'acord per a promoure visites de persones d'origen immigrat

by 7:02 0 comentaris
La Direcció General per a la Immigració i el Museu d'Història de Catalunya (MHC) han renovat el conveni signat el 2010 per a promoure visites de persones d'origen estranger al Museu, ubicat al Moll de la Fusta de Barcelona. L'objectiu és donar a conèixer la història mil·lenària del país als nous catalans i catalanes d'una forma amena i didàctica a través de l'exposició permanent del MHC.

Gràcies a aquest acord, el Museu ofereix lliure accés a les persones immigrades que vulguin visitar el Museu, a través d'entitats de persones nouvingudes o de suport a la immigració. La Direcció General s'encarrega de fer la difusió entre les entitats i de gestionar les inscripcions, en grups de 30 persones com a màxim. Les organitzacions interessades cal que enviïn un correu electrònic a l'adreça immigracio.bsf@gencat.cat i que facin constar un contacte amb nom, cognoms, telèfon i correu electrònic.

Cal tenir en compte que les visites guiades no estan incloses. En cas que siguin necessàries, aniran a càrrec de l'entitat.

Més informació i peticions: immigració.bsf@gencat.cat
Enllaç web al Museu: Museu d'Història de Catalunya

redacció

Developer