..... Inici | Ràdio | Recerca

Per Sant Jordi, reserva el segon llibre i disc de Contes del Món

by 23:14 0 comentaris
Ja podeu reservar el segon llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món"! Omple aquest formulari i feu-vos amb el material. Una obra col·lectiva que recull els 24 contes finalistes d'una iniciativa que combina noves tecnologies i tradició oral, llengua catalana i cultures nouvingudes. Una publicació de la comunitat educativa de Catalunya que és fruit del segon Concurs dels Contesdelmon.org en el què han participat 161 contes de 46 centres educatius de 39 municipis d'arreu de Catalunya. Ara podràs llegir, veure i escoltar contes dels 5 continents narrats per infants i joves que comparteixen la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra!

Els infants i joves participants al 2on "Concurs de podcast - Contes del Món" han redactat, enregistrat i il·lustrat històries dels pobles de la Terra. Si reserves el vostre exemplar podràs llegir, veure i escoltar els 24 contes finalistes! Una obra col·lectiva en la què hi són presents 19 centres educatius de 18 municipis de Catalunya. El PVP és de 10 euros.


Un material que posa les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral. Històries ancestrals i de creació pròpia que ara es fan més properes a través dels podcasts finalistes d'aquesta segona edició.

Tots els contes van acompanyats d'una il·lustració feta pels mateixos infants i joves participants, i una fitxa realitzada pels docents que explica el treball pedagògic que hi ha al darrere de cada conte.

Una obra plàstica, literària i sonora per gaudir i compartir. Un material didàctic familiar per acostar-nos a altres cultures que, en definitiva, no són tan llunyanes.

Aventures que ens parlen d'amor, de gegants, de tolerància, de bruixes, de respecte, de guerres, de solidaritat, ... En definitiva, històries que ens permeten aprendre i ensenyar!

Quin és l'orígen dels relats?


Àfrica, Amazones, Canadà, Catalunya, República del Congo, Cuba, Equador, Índia, Iraq, Irlanda, Japó, Mali, Marroc, Pakistan, Senegal, Tibet i Xina. /font

adroca

Developer