..... Inici | Ràdio | Recerca

Lip dub per la llengua

by 3:51 0 comentaris
Us invitem a participar en el primer LIP DUB PER LA LLENGUA. El nostre objectiu és donar a conèixer la llengua catalana arreu del món. La cançó escollida és Corren, del grup Gossos. Aquesta iniciativa surt de la Xarxa d'entitats de nouvinguts, formada per 23 entitats de nouvinguts i per la Plataforma per la Llengua, amb l'objectiu de promocionar el català com a llengua comuna.

El rodatge es farà en dos espais molt populars de Barcelona, la plaça Universitat i la Rambla del Raval.

El divendres dia 15 d'abril a les 15:00 h esperem la vostra assistència per gravar el tram final del lip dub, a la plaça Universitat. Acabarà amb una gran coreografia que ens ha preparat el grup Macedònia i que s'assajarà el mateix dia a la plaça. A l'escenari comptarem amb la presència de la Lina Forero (la Ruth de Ventdelplà) i del Jordi Martínez (el Paco de la mateixa sèrie), que ens acompanyaran en aquesta jornada tant especial. I per animar la festa, tindrem un concert dels Pirat's Sound Sistema acompanyats de cantants nouvinguts, molts dels quals cantaran per primera vegada en català.

El dissabte dia 16 d'abril de 09:30 a 13:30 h, s'enregistraran els primers trams del recorregut a la Rambla del Raval. Entre els participants hi haurà les entitats de nouvinguts, moltes cares conegudes de casa nostra, i tota la gent que vulgui participar. /font

adroca

Developer