..... Inici | Ràdio | Recerca

Una delegació vigatana lliura el Lipdub per la Independència al Parlament de Catalunya

by 3:41 0 comentaris
 
Una delegació municipal i els promotors de la iniciativa van fer entrega d'una còpia en DVD a la president de la Cambra, Núria de Gispert. 
"Ahir a la tarda, el lipdub per a la independència, gravat a la ciutat de Vic el passat mes d’octubre, va arribar al Parlament de Catalunya. Enric Andreu, Pere Ricart, Ignasi Aragonès i Josep M. Diéguez, en representació de l’organització, el van lliuraran a la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert, en presència de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Joan López i Carol.

El lipdub per la independència es va gravar als carrers del centre històric i la plaça de Vic i va batre el rècord mundial de participació amb un total de 5.771 persones, certificat per la World Records Academy. Va ser una iniciativa sorgida de la societat civil que va comptar amb la participació de diferents colles de cultura popular de Catalunya. A dia d’avui, l’han visualitzat més d’1 milió de persones a través de youtube.

A la presidenta del Parlament li van lliurar una còpia del DVD i el certificat de l’Agència que acredita la participació. De Gispert es va mostrar molt interessada en saber com s’havia gestat aquesta iniciativa."/font
 

adroca

Developer