..... Inici | Ràdio | Recerca

L'ONU convoca un concurs de vídeo per a joves sobre migració i diversitat

by 4:38 0 comentaris
Quina és la visió que tenen els joves de temes com ara les migracions, la diversitat i la inclusió social? És el que vol descobrir el concurs de vídeo PLURAL+, convocat per l'Aliança de Civilitzacions de l'ONU (UNAOC) i la Organització Internacional per les Migracions (IOM). Hi poden participar nens i joves de 9 a 25 anys, individualment o en grup. Han de ser vídeos curts, d'entre un i cinc minuts, i la data límit per presentar-los és l'1 de juliol.

L'objectiu d'aquest concurs és sensibilitzar i reforçar el compromís dels joves davant de temes tan importants a nivell local i global com són la integració, les migracions mundials i la diversitat. Així, el concurs s'adreça als nois i noies d'arreu del món, perquè expressin les seves opinions, punts de vista i experiències sobre aquestes qüestions.

Aquesta és la tercera edició d'un concurs que, segons el director de l'Aliança de Civilitzacions de l'ONU, Marc Scheuer, "ha demostrat com els joves estan preparats per comprometre's, de manera creativa, en temes socials complexos".

Un jurat internacional seleccionarà els guanyadors en les tres categories del concurs: de 9 a 12 anys; de 13 a 17 anys i de 18 a 25 anys. Els tres guanyadors viatjaran a Nova York, amb totes les despeses pagades, per presentar els seus treballs en la cerimònia de lliurament dels premis PLURAL+ 2011 que tindrà lloc al Paley Center for Media el proper mes de novembre.

Per participar al concurs s'ha d'enviar un vídeo original d'entre un i cinc minuts, que abordi el tema de les migracions, la diversitat cultural i social i la integració. Els treballs s'han d'enviar abans de l'1 de juliol. Tota la informació es troba disponible al web del concurs/font

adroca

Developer