..... Inici | Ràdio | Recerca

El tractament informatiu de la immigració

by 12:41 0 comentaris
"Som a Itaca" entrevista a Maria Badet Souza

Doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat - Universitat Autònoma de Barcelona amb la tesi doctoral "El paper de les televisions d'Espanya en la construcció de la imatge del Brasil: una anàlisi multidimensional de la construcció de l'imaginari social de la dona brasilera a la població jove de Catalunya", i Postgraduada en Imatges i cultura mediàtica.


Una periodista que sempre va estar interessada en les qüestions socials i la influència dels mitjans de comunicació en la formació dels valors d'una societat. La seva família és d'origen catalana i els seus avis van emigrar al Brasil. La Maria viu a Barcelona des de fa més de tres anys, ha desenvolupat un treball seriós i vinculat a la comunitat brasilera en la lluita per una bandera molt important: mostrar al món la diversitat cultural del Brasil, que va molt més enllà de la samba, la feijoada, les dones i el futbol. No és d'estranyar que va rebre un homenatge del Consolat de Brasil a Barcelona, pel seu servei a la comunitat.

Al programa Som a Ítaca del proper dissabte, la Maria Badet parlarà amb la Maria Dantas i l'Adolfo Rodríguez de la situació de les dones brasileres a Catalunya, de la violència de gènere i la prostitució, del paper dels mitjans de comunicació en contribuir a la construcció de l'imaginari social de les dones immigrants i el tractament informatiu de l' immigració./Font

redacció

Developer