..... Inici | Ràdio | Recerca

Brasil saluda referèndum al Sudan i expressa el seu suport

by 7:02 0 comentaris
El Ministeri de Relacions Exteriors de Brasil va presentar el dimarts 8 de febrer, la satisfacció amb el resultat del referèndum que va establir la independència del Sudan del Sud i va elogiar l'actitud de les autoritats en cas que el país africà.

En un comunicat, el Ministeri de Relacions Exteriors va dir que el govern "dóna la benvinguda a la gent del Sudan de manera pacífica i transparent en què es va dur a terme el referèndum." La declaració també "saluda les autoritats del Nord i del Sud per la seva voluntat d'entesa i diàleg".
Els resultats anunciats per la Comissió Electoral del Sudan el dilluns va indicar que 98,83% va votar a favor de la separació del sud del Sudan tant, el país més gran d'Àfrica es divideix en dos - un nord majoritàriament musulmà i un sud, principalment cristià. La independència es faci efectiva a partir de 9 de juliol.

"El govern brasiler expressa el seu suport a les parts, tan aviat com sigui possible i dins de la mateixa atmosfera de cooperació que va marcar el referèndum, arribar a un acord sobre les qüestions pendents", conclou el comunicat.// Font

redacció

Developer