..... Inici | Ràdio | Recerca

Presentació de les 100 primeres personalitats adherides a Barcelona Decideix

by 15:03 0 comentaris
Aquest dimecres, 9 de febrer, a les 12.30 h, tindrà lloc la Presentació de les 100 primeres personalitats adherides a la campanya de Barcelona Decideix per la consulta sobre la independència. Barcelona Decideix, que és l'entitat que organitza i promou la consulta a la ciutat comtal, ha engegat des del desembre passat la recollida de vot anticipat. Ara nombroses personalitats del món cultural i social català han recolzat la campanya i demà exerciran el dret a vot i explicitaran el seu suport a aquesta iniciativa cívica.
En l'acte parlaran el fundador de Ràdio TeleTaxi, Justo Molinero; l'actriu Anna Sahun i l'arquitecte Oriol Bohigas. Així mateix, hi intervindran el coordinador de comunicació de Barcelona Decideix, Alfred Bosch, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. La presentació es tancarà amb la projecció del vídeo inèdit «Dret a decidir!».
La presentació de les personalitats adherides està adreçada preferentment als mitjans de comunicació, però tothom que ho vulgui la podrà seguir en directe a través del web http://qik.com/barcelonadecideix.

redacció

Developer